Seizoensbrochure 2022-2023

Welkom op de brochurepagina!

Met trots presenteren we onze gloednieuwe seizoensbrochure, vol met producties voor jong en oud. Kijk hem door, leer ons kennen en boek de voorstellingen die jou het meest aanspreken! Download hem hieronder!

TG De Klassieken Seizoensbrochure 2022-2023
PDF – 19,1 MB

LET OP: De interactieve brochure werkt het beste wanneer je de PDF in zijn geheel downloadt op je pc of telefoon. Bij voorvertoningen bestaat de kans dat een deel van de brochure niet werkt.

Laatste kans voor ANTI en Het meisje dat geboren was om tegen te werken: nog te boeken t/m juli 2022

Naast de producties in de brochure, biedt TG De Klassieken tot de zomer van 2022 nog de voorstellingen ANTI en Het meisje dat geboren was om tegen te werken aan. Beide voorstellingen zijn bewerkingen van het verhaal van Antigone. ANTI toert al sinds 2019 door het land en er wordt nog steeds vaak naar gevraagd. Vanaf komend seizoen zijn deze producties niet meer te boeken, dus mis de laatste kans niet! Hieronder vind je de info.

ANTI
PDF – 271,5 KB 44 downloads
Het meisje dat geboren was om tegen te werken
PDF – 225,1 KB 35 downloads

Klassiekers in de KLAS

In deze onzekere tijden vinden veel scholen het lastig om een theatervoorstelling te boeken. Door steeds veranderende maatregelen zijn ze er niet zeker van dat de voorstelling doorgang kan vinden.