9+


Julia, Romeo en heel veel anderen

Een razendsnelle, humoristische en zeer interactieve voorstelling over hoe jouw omgeving invloed kan hebben op jouw keuzes.

Romeo en Julia. Het meest bekende liefdesverhaal. Twee jonge mensen die zó geloven in hun liefde voor elkaar dat ze er zelfmoord voor willen plegen. Maar deden ze dat wel omdat ze het echt wilden? Of zijn zij maar bijpersonages in het spel van al hun vrienden, familie, bedienden, rivalen en verloofden ?

Een razendsnel spel van dubbelrollen waarin alle acteurs alle rollen spelen, ongeacht leeftijd en geslacht, vormt de basis van deze interactieve voorstelling vol humor en levensvragen, voor iedereen vanaf 9 jaar.

Samen met het publiek zoeken de vier acteurs antwoorden op wat echte liefde is en wat je daarvoor moet doen of laten.

Concept: Robin Elstak


Dwars

Een stoere en moderne bewerking van de Griekse tragedie Antigone.

Antigone is een dapper meisje dat strijdt voor rechtvaardigheid. Haar oom, koning Kreon, vindt dat ze haar mond moet houden en zijn strenge wetten moet gehoorzamen. Maar Antigone weet dat de koning zijn macht misbruikt en is tot alles bereid om tegen het onrecht te vechten. Zelfs als de koning met zware straffen dreigt.

Een voorstelling over opkomen voor jezelf, vechten tegen onrecht en stoere meisjes, die ook heel leuk is voor jongens! Een eigenwijze voorstelling met veel spanning, humor en interactie.

Een theaterexperience met een toffe vormgeving en (bekende) elektronische muziek voor iedereen vanaf 10 jaar. 

Concept, tekst en regie: Robin Elstak
Spel: Derk Oudshoorn, Aron Elstak, Charlotte Kloosterman, Robin Elstak
Techniek: Omar Elstak