Webshop


Vanaf 25 september vragen wij je om een coronapas (QR-code) of negatief testbewijs van één van de Testenvoortoegang.nl-locaties te tonen bij een bezoek aan onze voorstellingen. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Hiermee vervalt voor ons publiek de anderhalve meter afstand bij een bezoek.


TG DE 
Klassieken-
Merchandise

Wegens succes in reprise: de lovend ontvangen voorstelling ‘Elektra’. Een rauwe, aangrijpende en muzikale bewerking van de Griekse tragedie. Met een strakke vormgeving en ijzersterk spel grijpt deze voorstelling je bij de strot. Regisseur Annemieke Elstak verweeft op verrassende wijze de coronaproblematiek met het eeuwenoude verhaal.

 

CONCEPT EN REGIE Annemieke Elstak

TEKST Michelle van Daalhoff

CAST Aron Elstak, Derk Oudshoorn, Daniëlle Meijboom, Annemieke Elstak, Raffello Oostburg 

 

★ "Topvoorstelling in verwarrende tijden" - Theaterparadijs
★★★ "Er zijn veel bewerkingen van deze Griekse Tragedie, maar niet één zoals deze. Ga dit zien!" - iLoveTheater 

Te koop voor het voortgezet onderwijs en MBO: de registratie van de VO-bewerking van de lovend ontvangen voorstelling 'Elektra'.

Een spannende en muzikale voorstelling die jongeren naar het puntje van hun stoel brengt. Neem contact op als je geïnteresseerd bent in het bekijken van Elektra 2.0 met je leerlingen. Bij de registratie zit een lesbrief en de mogelijkheid tot een nagesprek met de acteurs achteraf.

 

CONCEPT EN REGIE Annemieke Elstak

TEKST Michelle van Daalhoff

CAST Aron Elstak, Derk Oudshoorn, Daniëlle Meijboom, Annemieke Elstak, Raffello Oostburg